Разследване на полицейските служби в канадската столица Отава доведе до евакуация

...
Разследване на полицейските служби в канадската столица Отава доведе до евакуация
Коментари Харесай

Евакуираха канадския парламент

Разследване на полицейските служби в канадската столица Отава докара до евакуация на Парламентарния рид в събота и все още подробностите за събитията зад следствието са нищожни, заяви The globe and mail.

Службата за защита на парламента разпореди евакуацията и издаде сигнал до всички парламентаристи и чиновници, като означи, че всички здания в региона би трябвало да бъдат под заповед за заслон до друго разпореждане.

В него се споделя, че сигналът се отнася до полицейска интервенция, включваща " допустима опасност ", само че не предлага други детайлности.

" Тъй като обстановката продължава, нашият максимален приоритет продължава да бъде сигурността на парламентарната общественост и обществеността ", се споделя в изказване на службата.

Полицията в Отава беше също толкоз сбита, като сподели, че е затворила няколко улици в региона поради недоверчив случай.

Те споделиха, че са затворили " Уелингтън Роуд " и приканват обществеността да заобикаля региона.

" Няколко улици са затворени и има огромно полицейско наличие ", заяви полицейската работа в Отава в Twitter. Не влизайте в региона. Следвайте напътствията на офицерите. "

Нито полицията, нито Службата за защита на парламента отговориха незабавно на въпроси за естеството на интервенцията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР